WHOOP SEASON ARRIVED!

De sensatie van DDR whoop races keert terug naar Nijmegen met een unieke indoor mini FPV drone race die de LiPo’s van 24 deelnemers zal leegtrekken. De race zal plaatsvinden in een indoor setting, waardoor de deelnemers kunnen genieten van drone-racen ongeacht de weersomstandigheden. De drones die meedoen aan de race zullen 1-2S ducted whoops zijn, en de competitie belooft hevig te zijn.

Naast de pure opwinding van de races, zullen er geweldige prijzen worden uitgereikt aan de top drie winnaars, en alle deelnemers zullen de kans krijgen om te socializen en te leren van andere FPV-dronepiloten. De sfeer zal vriendelijk en gastvrij zijn voor beginners en ervaren piloten.

Deze uitvoering heeft een spooky thema. De track zal grotendeels verlicht worden met LEDS en lampen. De race vind plaats in de avond van 25 november 2023 op de Kannunnik Faberstraat 65.

Het event is gesloten voor publiek, wil je toch alleen komen kijken dien je alvorens toestemming te vragen via info [@] dutchdroneracing.nl.

Inschrijf formulier

Race Specs

Deelnemers: 24
Toegestane videosystemen: Analoog, HDZero, DJI FPV*, DJI O3*. Walksnail*
*DJI FPV/O3 & Walksnail zijn uitgesloten van deelname aan halve finale en finale
Drone Specs: 1-2S Ducted
Data: Za 25/11 van 18:00 – 22:30
Inschrijfkosten: €12.50
Locatie: Kannunnik Faberstraat 65
6525 TP NIJMEGEN