Race der Lage Landen - Editie 2 - Diepenveen

Kom en beleef de spanning en sensatie van de Race der Lage Landen! We zijn verheugd om de aankondiging te doen van de tweede editie van dit geweldige evenement, dat plaatsvindt tijdens het bruisende dorpsfeest in Diepenveen. Na het overweldigende succes van de eerste race in het pittoreske Beernem, België, kunnen drone-liefhebbers zich opmaken voor nog een spectaculaire ervaring dit jaar.

De Race der Lage Landen is een fun drone race die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde piloten. Of je nu net begint met vliegen of al een doorgewinterde professional bent, deze race biedt uitdagingen voor iedereen. De adrenaline zal door je aderen stromen terwijl je jouw vaardigheden en snelheid test tegen andere getalenteerde piloten.

Het evenement belooft niet alleen een geweldige drone race, maar ook een feestelijke sfeer vol amusement. Het dorpsfeest in Diepenveen biedt een levendige omgeving met een feesttent, diverse foodtrucks en een scala aan attracties. Dit zorgt voor een geweldige mix van spanning, entertainment en lekker eten voor zowel deelnemers als toeschouwers.

We hebben ruimte voor 32 piloten om deel te nemen aan de race, dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft om jouw plekje te bemachtigen. De race strekt zich uit over twee dagen, namelijk 9 en 10 september 2023. Op zaterdag vinden de kwalificaties plaats, waarin de piloten hun vaardigheden kunnen tonen om zich te kwalificeren voor de spannende finaledag op zondag. Op zondag zullen de kwalificaties, halve finale en uiteindelijk de grote finale plaatsvinden, waar de snelste en meest behendige piloten strijden om de overwinning.

Dit evenement is niet alleen bedoeld voor de deelnemers, maar ook voor het publiek. Dus nodig je familie en vrienden uit om je aan te moedigen terwijl je door de lucht scheert en de adrenaline door je aderen voelt stromen. Het wordt een weekend vol actie, plezier en onvergetelijke herinneringen!

En hier komt nog een speciale bonus voor degenen die het volledige raceweekend willen beleven: kamperen op het veld is toegestaan! Dus pak je tent en overnacht te midden van de opwinding en gezelligheid.

De Race der Lage Landen wordt georganiseerd door Dutch Drone Racing in samenwerking met Dorpsfeesten Diepenveen en het BTMC Racing Team. Samen bundelen ze hun krachten om een onvergetelijk evenement neer te zetten voor drone-liefhebbers in Nederland en daarbuiten.

Inschrijf formulier

Helaas, de inschrijvingen zijn vol. Stuur een mail naar info@dutchdroneracing.com om op de reservelijst te komen.

Race Specs

Deelnemers: 32
Toegestane videosystemen: Analoog, HDZero, DJI FPV*, DJI O3*. Walksnail*
*DJI FPV/O3 & Walksnail zijn uitgesloten van deelname aan halve finale en finale
Drone Specs: max 7″
Data: Za 09/09 van 11:00 – 20:00 | Zo 10/09 van 12:00 – 18:00
Inschrijfkosten: 2-daagse race €30
Locatie:  Schapenzandweg, 7431 PZ Diepenveen