NelisFPV wint TDRF/MRO Drone Race @Nederweert

Afgelopen zaterdag, 23 oktober 2021 vond op de vliegclub in Nederweert de TDRF/MRO drone race plaats. Met de aanwezigheid van Nederlands beste piloten was de spanning tijdens deze mooie dag zeer te snijden. NelisFPV (Niels Meerdink) sloot het outdoor race seizoen af door de winst te pakken.

TDRF en Team MRO

Het evenement is georganiseerd door the Drone Racing Federation en is hierin ondersteund door de ervaren raceleiding van Team MRO (Multirotor Oss). De track is ontworpen door TDRF team piloot Toxic FPV en bestond uit de iconische TDRF opblaas-gates en vlaggen. De livestream werd zoals gewoonlijk weer verzorgd door Team MRO.

MVC Nederweert

De laatste outdoor drone race van 2021 vond plaatst op het terrein van modelvliegclub Nederweert. Naast dat dit (een van) de vaste trainingslocaties is van TDRF hebben ze hier al vaker geslaagde races georganiseerd.

De Winnaars

Na een spannende race dag met maar liefst 9 qualifier rounds begonnen de knockout rondes. De 3 finalisten hebben het tegen elkaar opgenomen in het format ‘Chase the Ace’. 

1. NelisFPV (Niels Meerdink)
2. Andreas FPV (Andreas Klein)
3. DroneD (Dennis Mennema)

Related Articles

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *