Race der Lage Landen – BTMC

Maak je klaar voor een onvergetelijk weekend vol adrenaline, snelheid en luchtacrobatiek, want BTMC en Dutch Drone Racing slaan de handen ineen om je de Race der Lage Landen te brengen! Dit sensationele FPV fun drone race weekend zal op 17/ en 18 juni plaatsvinden in het adembenemende Beernem, België, en we nodigen je uit om deel te nemen aan dit ongekende avontuur.

Op zaterdag barst het evenement los met een adembenemende kwalificatierondes. Wees getuige van de meest getalenteerde piloten uit de Lage Landen, die hun ongelooflijke vliegvaardigheden laten zien terwijl ze door de uitdagende parcoursen navigeren. Het belooft een spectaculaire show te worden! Na de intensieve races is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke BBQ. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je je ogen uitkijkt naar de indrukwekkende Freestyle Show-out, waar piloten de grenzen van de zwaartekracht zullen trotseren.

Op zondag gaat de spanning door met nog meer opwindende kwalificatierondes. De concurrentie zal tot het uiterste worden gedreven terwijl de deelnemers strijden om een plek in de halve finales. Mis dit niet, want hier zal de echte strijd om de titel losbarsten! Het laatste deel van de dag zal worden gevuld met de meest intense momenten van de Race der Lage Landen. De beste 8 piloten zullen tegen elkaar strijden in de halve finales, met als ultiem doel een plek te veroveren in de finales. Uiteindelijk zullen de beste 4 piloten alles op het spel zetten om de felbegeerde titel van kampioen van de Lage Landen te bemachtigen!

Om jouw ervaring compleet te maken, bieden we campingplaatsen aan op het terrein. Verblijf dicht bij de actie en geniet van de gezellige sfeer die ontstaat wanneer gelijkgestemde racefanaten samenkomen. Maak nieuwe vrienden, deel verhalen en geniet van het gevoel van gemeenschap dat alleen een evenement als dit kan bieden.

Dus verzamel je vrienden, familie en mede-luchtvaartenthousiastelingen, want de Race der Lage Landen belooft een weekend vol spanning, sensatie en onvergetelijke momenten te worden. Mis het niet! We verwelkomen je graag op dit spectaculaire FPV drone race-evenement in Beernem, België. Markeer de data in je agenda, zaterdag voor de kwalificaties, BBQ en Freestyle Show-out, en zondag voor de onvergetelijke halve finales en finales. We zien je daar!

🌐 Registeren kan via de volgende pagina:
Aanmelden voor de Race der Lage Landen

Race Specs:
Deelnemers: 32
Toegestane videosystemen: Analoog, HDZero, DJI FPV, DJI O3. Walksnail
Drone Specs: max 7″
Data: Za 17/06 van 11:00 – 18:00 – BBQ vanaf 18:00 | Zo 18/06 van 11:00 – 17:00
Inschrijfkosten: 2-daagse race €30 | BBQ Vlees €25 | BBQ Vis €30
Locatie: 8730 Beernem, Belgium

Er is een catering aanwezig voor drankjes.

Let op: zorg dat je eenvoudig van videokanaal kan wisselen tijdens de race. Een output vermogen van 25mW en de raceband kanalen zijn verplicht (voor analoog en HDZero). Failsafe is verplicht. Drones worden gecheckt op veiligheidseisen. Wanneer deze niet voldoen mag de drone niet meevliegen tijdens de wedstrijd.

Houd onze social media-kanalen in de gaten voor updates, nieuws en exclusieve inhoud met betrekking tot de Race der Lage Landen.

Related Articles

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *