Beleef een Griezelig Spannend Avontuur bij de Race der Lage Landen 3 - Halloween Editie!

Het is weer die tijd van het jaar waarin de lucht gevuld is met opwinding en spanning. We zijn verheugd om de aankomende derde editie van de Race der Lage Landen aan te kondigen, en dit keer is het een speciale Halloween Editie! Bereid je voor op een weekend vol drone racing, griezelige aankleding en een onvergetelijke sfeer die je de koude rillingen zal bezorgen.

Na het overweldigende succes van onze vorige races, zijn we terug om je een unieke ervaring te bieden tijdens het weekend van 4 en 5 november 2023. Dit jaar nemen we je mee naar een betoverend terrein in België waar griezelige verrassingen op je wachten. We hebben heaters en kampvuurtjes om je warm te houden terwijl je van de race door een bos en de gezelligheid geniet. Op de zaterdag beginnen we later dan normaal maar gaan we ook een stuk langer door zodat er een groot deel van de race door het donkere bos geracet kan worden.

De Race der Lage Landen 3 – Halloween Editie belooft weer een geweldig spektakel te worden. Of je nu een beginnende piloot bent of een ervaren pro, onze races zijn ontworpen om iedereen te betoveren. Je zult de adrenaline voelen pompen terwijl je je dronevaardigheden test tegen andere getalenteerde piloten. En natuurlijk moedigen we griezelige kostuums aan voor de deelnemers – dus bereid je voor op enkele angstaanjagende verrassingen op de racedag zelf!

En hier is het beste deel: kamperen is toegestaan! Pak je tent en overnacht te midden van de opwinding en gezelligheid. Het terrein zal prachtig verlicht zijn en we hebben speciale Halloween-decoraties om de sfeer nog spookachtiger te maken.

Dus, bereid je voor op een Halloween-weekend dat je nooit zult vergeten! Inschrijvingen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt om jouw plekje te bemachtigen. Dit evenement wordt georganiseerd door Dutch Drone Racing in samenwerking met het BTMC Racing Team. Samen zetten we alles op alles om een angstaanjagend geweldige tijd te bieden voor drone-liefhebbers.

Zet de datum in je agenda, stof je drone af, coat hem eventueel in en bereid je voor op een griezelig spannend avontuur bij de Race der Lage Landen – Halloween Editie op 4 en 5 november 2023. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in deze unieke en enge ervaring!

Mis het niet, want het wordt een Halloween-weekend om nooit te vergeten!

Inschrijf formulier

Race Specs

Deelnemers: 32
Toegestane videosystemen: Analoog, HDZero, DJI FPV*, DJI O3*. Walksnail*
*DJI FPV/O3 & Walksnail zijn uitgesloten van deelname aan halve finale en finale
Drone Specs: max 7″
Data: Za 04/11 van 14:00 – 22:00 | Zo 05/11 van 10:00 – 17:00
Inschrijfkosten: 2-daagse race €30
Locatie: Dijleweg 106, 2820 Bonheiden, België